Pečené brambory / hranolky
Sušený granulovaný česnek - hrubší česnek.prášek. Do salátů, k masu, chlebového těsta..
Paprika - má lahodnou chuť, všestranné použití. Obsahuje vitamin C, rostl.barviva a minerální látky.
Grilovací koření - vyvážená směs koření, bylinek a soli určená ke grilování každého masa.
Petrželový list - zdroj vitamínů a minerálů, dekorační prvek pokrmů. Do teplých i studených jídel.
Bazalka - ostře aromaticky chutnající bylinka. Do zeleninových pokrmů, salátů, polévek, omáček..
Ingredience
brambory
olivový olej
sůl
Granulovaný česnek
Paprika
Grilovací koření
Petržel
Bazalka
Příprava
Brambory nakrájíme na hranolky, promícháme s trochou olivového oleje. Můžeme ochutit solí a libovolným kořením a bylinkami. Výborné jsou s česnekem, paprikou, petrželkou či bazalkou nebo třeba grilovacím kořením. Na plechu vyloženém pečícím papírem pečeme cca 20-25 min při 190-200 °C. Budou skvěle chutnat s dipem - jen na Vás, jaký si, dle vlastní chuti, připravíte. My jsme se rozhodli pro cibulový.