Lososová krémová polévka
Muškátový oříšek koření svou sladkou pálivou ostrostíí,aromatizuje nápoje, zeleninové šťávy, svařené víno, punč apod. Je vhodný do zeleniny,na ryby, patří do vánočního pečiva
Pepř je nejrozšířenější koření - hodí se do polévek, omáček, nakládané zeleniny i k masu
Petrželový list je zdroj vitamínů a minerálů. Do polévek, omáček, salátů, pomazánek, k bramborám, masu i těstovinám..
Prachanda polévková je vyvážená zeleninová směs typu Vegeta. Neobsahuje glutaman ani žádné další přísady, pouze sůl. Pomůže vylepšit každou polévku, omáčku či pomazánku.
Ingredience
losos
cibule
mouka
vývar / voda
smetana
sůl
Pepř
Muškátový oříšek
Petržel – sušený list
Pracharanda polévková
Příprava
-
-
Najemno nasekanou cibuli orestujte na másle, přidejte lososa pokrájeného na kostičky, zasypte moukou a krátce orestujte. Zalijte vývarem - jednoduše si jej připravíte třeba s pomocí naší polévkové Pracharandy - a vařte cca 10 minut. Zjemněte smetanou, krátce provařte a rozmixujte. Následně ještě chvilku prohřejte, dochuťte solí, špetkou pepře, strouhaným muškátovým oříškem a petrželkou. Dětské strávníky určitě potěšíte, pokud k ní uděláte opečený toust např. ve tvaru zvířátek.
- https://eshop.benkor.cz/
-