Jablka v těstíčku se skořicí

Dolce - unikátní výrobek z karamelizovaného cukru (nebo fruktózy – Dia Dolce) konzistence medu s přidáním bylinného extraktu jednotlivých bylin. Lze doporučit při žaludeční dietě, pálení žáhy, bezlepkové dietě, alergii na pyly, jako prevenci v chřipkovém období. Podporuje přirozenou obranyschopnost organismu, normální funkci dýchacího systému i stav kloubů. Přispívá k čištění a správnému vylučování organismu, příznivě ovlivňuje normální hladinu glukózy v krvi, čímž napomáhá tzv. kontrole tělesné hmotnosti. Více informací na http://www.benkor.cz/dolce/

Skořice - jedno z nejstarších koření, do slaných pokrmů čínské a indické kuchyně a všech sladkých pokrmů. Vše co sladíme cukrem, můžeme také sypat skořicí. Skořicový cukr - cukr, skořice 10 %, Skořicový cukr DIA - fruktóza, skořice 10 %, bramborový škrob

Jablka v těstíčku se skořicí

Ingredience

jablka
mouka polohrubá 1 hrnek
prášek do pečiva 1 lžíce
mléko plnotučné 1 šálek
Skořice
Skořicový cukr
Dolce - bylinný karamel

Příprava

Těstíčko - 1 hrnek polohrubé mouky, 1 lžíce prášku do pečiva, 1 lžička cukru a 1 šálek plnotučného mléka. Dochutit můžeme také špetkou skořice. Obalená a osmažená jablíčka můžeme ještě lehce posypat skořicovým cukrem a ozdobit třeba šlehačkou nebo přelít bylinným karamelem Dolce.

https://eshop.benkor.cz/