Vanilka

Vanilka se hodí do všech sladkostí a sladkých pokrmů. Do koláčů, pudinků, keksů, sladkých tvarohů, náplní do dortů, bábovky, kompotů apod.

Vanilka

 

 

CHUŤ a VŮNĚ:                                                

Vanilka má sladkou sladkou, specifickou vůni. Aromatické látky vanilky nejsou příliš těkavé, cítíme ji víc chutí, než čichem.

VYUŽITÍ:

Vanilka se hodí do všech sladkostí a sladkých pokrmů. Do koláčů, pudinků, keksů, sladkých tvarohů, náplní do dortů, bábovky, kompotů apod.

Opravdu přírodní vanilkový cukr si připravíme:

Z celé vanilky – do nádoby, ve které máte v kuchyni cukr, zapíchnete lusk vanilky. Vanilkové aroma pomalu přechází do cukru, takže můžete postupně cukr odsypávat a zase přidávat nový a lusk bude ovoňovat Váš cukr několik let.

Z mleté vanilky -  rozmícháním malého množství mleté vanilky s cukrem.
Do kompotu můžeme přidat malé množství mleté vanilky a nebo s ovocem povařit celý lusk. Lusk je potom možné usušit, vložit zpět do cukru a používat opakovaně.

Do kompotu můžeme přidat malé množství mleté vanilky nebo s ovocem povařit celý lusk. Lusk je potom možné usušit vložit zpět do cukru a používat opakovaně.

 

ESHOP:

- k dispozici ve formě : CELÝ , MLETÝ 

11Tlac-eshop.jpg

12Tlac-zpet.jpg