Křen
Sušený strouhaný křen Vás osvobodí od strouhání čerstvého křenu. Používá se stejně jako čerstvý křen – přímo k masu, se strouhaným jablkem jako jablkový křen, přidaný do plnotučné hořčice jako křenová hořčice, do omáček, salátů.
CHUŤ a VŮNĚ:
Kořen má palčivou chuť.
VYUŽITÍ:
Sušený strouhaný křen Vás osvobodí od strouhání čerstvého křenu. Používá se stejně jako čerstvý křen – přímo k masu, se strouhaným jablkem jako jablkový křen, přidaný do plnotučné hořčice jako křenová hořčice, do omáček, salátů. Křen se v lidovém léčitelství používá pro své antibakteriální a močopudné účinky. Ale je třeba opatrnosti protože ve větším množství dráždí kůži a sliznice.
ESHOP:
- k dispozici ve formě : MLETÝ