Kopr list

Kopr je nezbytná přísada koprové omáčky nebo polévky Kulajdy. Hodí se i k ochucení salátů, měkkých sýrů, pokrmů z mořských živočichů i ryb, hořčice, studených polévek, k okurkám, telecímu masu i fazolkám.

Kopr list

CHUŤ a VŮNĚ:                                                

Chuť a vůně kopru je jedinečná, silně kořenitá a nasládlá.

VYUŽITÍ:

Kopr je nezbytná přísada koprové omáčky nebo polévky Kulajdy. Hodí se i k ochucení salátů, měkkých sýrů, pokrmů z mořských živočichů i ryb, hořčice, studených polévek, k okurkám, telecímu masu i fazolkám. Používá se především v kuchyních Skandinávie, Německa a východní Evropy.

ESHOP:

- k dispozici ve formě : SUŠENÝ LIST

 11Tlac-eshop.jpg

12Tlac-zpet.jpg