Kmín - Český kmín

Název „Český kmín“ s evropskou značkou chráněného označení původu náleží dvouletému kmínu vypěstovanému za kontrolovaných agrotechnických postupů na optimálních pozemcích a z českých odrůd. Splňuje přísnější požadavky na kvalitu.

Více o českém kmínu najdete na https://www.benkor.cz/cesky-kmin/

Kmín  - Český kmín

 CHUŤ a VŮNĚ:                                                

Pro kmín je charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně

VYUŽITÍ:

Kmín je typickým kořením do chleba a slaného pečiva. Používá se ke kořenění brambor, zelí, vepřové pečeně, husy, kachny, houbových pokrmů, na ryby, do polévek, tvarohu apod. Do všech těžce stravitelných jídel.

ESHOP:

- k dispozici ve formě : CELÝ , MLETÝ 

11Tlac-eshop.jpg

12Tlac-zpet.jpg