Citronová kůra
Citronovou kůru používáme v české kuchyni tradičně do těst a k masu (především k rybám), kterým dodá citronovou příchuť. Hrubší drcená citronová kůra je určená především k ochucení bylinných čajů, svařeného vína, limonád a jiných nápojů, i jako náhražku citronely v asijských pokrmech.
CHUŤ a VŮNĚ:
Citronová kůra má charakteristickým osvěžujícím aroma a citrusovou chuť.
VYUŽITÍ:
Citronovou kůru používáme v české kuchyni tradičně do těst a k masu (především k rybám), kterým dodá citronovou příchuť. Hrubší drcená citronová kůra je určená především k ochucení bylinných čajů, svařeného vína, limonád a jiných nápojů, i jako náhražku citronely v asijských pokrmech.
ESHOP:
- k dispozici ve formě : DRCENÁ / STROUHANÁ, MLETÁ